Categories

Värför spänntak?

Spänntak är en stor fördel över den tradittionella undertak. För första gången dök upp på marknaden en produkt som så mycket högre än befintliga lösningar. Varför? Det finns flera orsakerna:
 • expressinstallation
Några timmar i våra badrum, kök eller rum kan verka speciell och unik tak. Allt detta utan smuts, damm och buller. Arbetare ockupera veckor vårt hus är i det förflutna. Montering av spänntak tar bara några timmar. Detta är möjligt tack vare det faktum att endast kräva fastställande av hållprofiler taket. Inget mer borrning i taket, som omfattar alla möbler och det allestädes närvarande dammet.
 • helt platt
En sådan effekt kan inte vara något tak. Flexibel och tålig film sträckt mellan stödprofilerna kollapsar och inte vika. Det finns också några sömmar. Tack vare taket hela tiden och under alla omständigheter kommer att vara helt lika.
 • inga sprickor och repor
Begagnade material (PVC-film) är flexibel och motståndskraftig. Tack vare dess storlek förblir densamma oberoende av tillstånd i vilka det finns ett tak. Även i nya byggnader, som deponeras, kommer ingen anledning att oroa sig att efter taket vara lämpliga för utbyte. Dess utformning gör att bildandet av sprickor och repor är helt enkelt omöjligt. Därför spänntak också perfekt lämpad för byggnader som utsätts för sättningsskador eller belägna nära gator eller järnvägsspår.
 • alltid ren
Vi kan glömma att måla taket. Filmen har antistatiska egenskaper, och därför inte drar till sig damm. Om däremot blir taket smutsiga, bara lite varmt vatten och diskmedel. Spänntak spolats upp så rakt som golv eller väggar - utan speciell hårdvara eller dedikerad tvättmedel.
 • resistent mot fukt
Många undertak kan inte installeras i badrummet eftersom de behåller fukten. Spänntak ånga kondenserar på ytan, det finns ingen stoppa henne. Därför, efter badet är tillräcklig för att ventilera badrummet, och utrymmet ovanför taket fortfarande är torrt.
 • någon konsistens och färg
Köpa spänntaket vi kan beställa någon faktura film som kommer att skapa ett nytt tak. Vi behöver inte nöja vanligt vitt film. Vi kan välja vilken färgrymd (uniform, lutning eller tryckt foto) och textur (matt, spegel). Taket måste inte vara enhetliga. Kan delas upp i flera delar, som var och en kommer att göras från en annan film. Detta kommer att ge vårt inre ännu mer individuell karaktär.
 • helst form
Undertak är oftast platt och ointressant. Om vi ville vårt innertak för att skapa ett annat än platt form - det krävs att skapa komplexa och dyr konstruktion. Detta problem finns inte i fallet med undertak. Principen för deras konstruktion gör att vi kan utforma och bygga i taket i en helt godtycklig form.
 • någon belysning
Installera belysning i spänntaket är enkelt. Vi kan utforma ljuskällan helst. Du kan använda i stort sett alla typer av belysning - från ljuskronor, de taklampor, fiberknippen som ger effekten av en stjärnhimmel med olika färger.
 • ny typ av belysning
Om vi inte kan eller inte vill installera någon rumslampa - en lampa kan användas ensamt spänntak. Detta är möjligt genom användning av en lämplig film. Rören placeras över den, och sålunda hela ytan av taklampor. Denna lösning är perfekt att använda en naturlig ljuskälla (takfönster, ventilationskanaler) ligger över taket.
 • vattentät
Nästan alla har åtminstone en gång i sitt liv för att hantera oregerliga granne, som tappade slangen från tvättmaskinen eller en burst vattenledning. Efter detta "äventyr" vårt badrum, kök eller ett rum som passar för en omfattande översyn allmänhet. Dessutom kan kraftigt regn göra stor skada. I sådana fall, taket för den mest lämpliga ersättare. Detta problem är inte i fallet med en spänntak. Filmen inte bara inte förstörs, men skyddar också rummet från översvämningar, behålla vatten. Eftersom taket är vattentät, inte vattnet inte förstör vårt rum, ett badrum eller kök.
 • tålig
PVC-film är så robust att den kan motstå vikten av ett par hundra liter vatten. Som ett resultat, även i händelse av allvarliga översvämningar - taket kommer inte att skadas. Han kommer inte heller att skada de olika element som kan distrahera från taket eller innertak.
 • Inte belastar golvet eller taket
Monteringsmetod gör att spänntaket inte kommer att vara en börda för tak eller tak. Dess minsta vikt kommer inte att vara en undergrävt nadwyrężał väggar, som är monterade på bärprofiler. Därför spänntak är idealiska för installation i de historiska och gamla och skadade interiörer.
 • icke brännbar
PVC obrännbarhet bekräftas av certifikat. Spänntak stretch taket höjer säkerhetsnivån i vårt hem, kontor eller annan plats.
 • inte bleknar och försvinner inte
Det innebär att inte bara inte behöver målas, men det kommer alltid att se ut som nya. Den enda anledningen till hans ersättare kan vara det faktum att vi får bara trött av färg, struktur eller form.
 • resistent mot klor
Spänntak passar perfekt för simbassänger, pooler och områden där det finns en hel del klorerat vatten. PVC-film kan inte absorbera eller vatten eller något annat ämne. Det innebär att vi inte behöver frukta eller gula fläckar eller streck som visas mycket snabbt för traditionella undertak.