Categories

Spänntak ALTEZA

a

Alteza Spänntak är en modernt och ekonomiskt bearbetning varje typ av inredning. Perfekt för både inomhus bostads- och affärsområden. Innovativ teknik låter ge alla interiören en unik och individuell utseende. Till skillnad från traditionella tak, tillåter de full frihet, inte bara i valet av färg eller struktur, utan även formen på taket. Det innovativa monteringssystemet gör det bortom de estetiska kvaliteterna kan också tjäna en skyddande funktion (t.ex. mot översvämningen). Lågt pris kombinerat med ett brett palett av möjligheter för inredning är skälen, för vilken Alteza spänntak är alltmer populärt väljs av formgivare, arkitekter och byggare, som perfekt bearbetning till varje interiör. Detta gäller både nya byggnader och restaureringsprojekt. 


Värför Alteza spänntak?


Spänntak är en ny typ av undertak. Emellertid, i motsats till den bara består av två komponenter: en profil monterad på väggarna och sträckt mellan ett speciellt membran. Denna lösning gör spänntak öppnar upp en helt ny värld - inte tillgängliga hittills kapacitet och inredningen. De kan användas i praktiskt taget alla typer av lokaler - från badrum, kök och sovrum, med kontor och kliniker till stora hallar. Den enda begränsningen är fantasin hos designern. Enkelheten i denna lösning gör det mycket billigare än ett traditionellt undertak. Många ytterligare fördelar gör att ingen annan lösning inte kan konkurrera med Alteza undertak.

Spännantacksystem, det är fantastiska inredningsmöjligheter, begränsas bara av fantasin av formgivare. Den rika färgpaletten av filmen, både blankt och matt samt möjlighet att skriva ut dem är ytterligare inspiration. Tak med tryckta rekommenderas särskilt för barnrum. Med hjälp av ett spänntaket kan tillämpas på vilken form av det nya taket. Du kan skapa flernivåstrukturer, platt, med användning av bågar, ovaler och andra geometriska figurer.

Spänntak är mycket lätt, vilket inte belastar det befintliga taket. Med dess hjälp kan du sänka det höga rummet, i fallet med låga områden minskar inte dem, eftersom den är monterad på fräsprofiler med en tjocklek på ca. 20 mm. I spänntaket kan monteras ljuspunkter traditionella och okonventionella (ledda, fiber) och markera det från toppen. Spänntaket kan även monteras ventilation och luftflöde. Spänntaket är resistent mot överföring av vibrationer. Det är antistatiskt, vilket betyder att den inte dra till sig dammpartiklar och andra föroreningar. Spänntak håller den omgivande temperaturen, så att den inte påverkar fenomenet kondensation. Spänntak är vattentätt. Skyddar rummet mot översvämningar i förväg och ger skydd säker. Vid behov kan rengöras taket med vatten och rengöringsmedel.

De material som används har certifikat som krävs av EU.a


Bildgalleri

a a a a a a a a a a a a