Kategorie

Dörrar Wiśniowski

Wisniowski

Dörrar WIŚNIOWSKI är en universell lösning för alla hem. Beroende på vilka funktioner de har att följa – som externa, tekniska, glasdörrar – kännetecknas de av utmärkta parametrar som är relevanta för deras syfte. Den mångsidiga designen passar lätt in i både traditionella och moderna byggnader och inredningar. Öppna för formen, funktionen och hållbarheten hos dörrar WIŚNIOWSKI. WIŚNIOWSKI. Den sista detaljen för din investering.

>SE CERTIFIKAT<

 

Wisniowski
YTTERDÖRRAR I ALUMINIUM
Säkerhet, isolering och funktionalitet är nyckelparametrar som kännetecknar ytterdörrar WIŚNIOWSKI. Speciella tekniska lösningar ger fullständig säkerhet och åtkomstkontroll. Tack vare detta bildar våra dörrar en effektiv barriär mot inkräktare, och ytterligare delar av utrustningen gör det lättare att öppna och stänga dem, vilket ökar komforten. Modern tre-kammar värmeisolering och särskilda, modifierade isolerande mellanlägg ger de önskade värden för värmeisolering, som garanterar utmärkt skydd mot fukt och kyla.

Alla delar av dörren matchar perfekt den visuella och rika mångsidiga designen. Ett stort utbud av färger, mönster, glaserat i olika former gör att du kan justera dörren efter dina behov och det arkitektoniska objektet.

A