Categories

Segmentportar PRIME

UPPTÄCK PERFEKTION

Föreställ dig nästa generations garageport. En port som inte bara är resultatet av existerande lösningar, men det kreativa resultatet av en jakt på balans mellan toppmodern teknik, kvalitet, säkerhet och design.

Det är vad PRIME-porten är: innovativ, fulländad i alla detaljer och uppfyller dina behov innan du ens vet vilka de är. Det är en fullt utrustad automatisk port som får dig att känna att du gjort bästa möjliga val varje gång du sträcker dig efter fjärrkontrollen.

Var först, var PRIME

PRIME saknar motstycke och dess klassiska designlinjer ger bara en antydan om vad portens insida döljer.

Var först, var PRIME. Upptäck de riktiga fördelarna med den unika PRIME-porten!


Den nyskapande INNOVO-panelen
DET GRUNDLÄGGANDE

Genom att designa den unika lösningen som är PRIME, har vi gått ner till själva kärnan i vad en segmentport är. Idén var att uppnå bästa möjliga isolering tillsammans med en överlägsen dekorativ effekt inne i garaget, och en exceptionellt hög säkerhetsnivå.

Det var så den världsunika INNOVO-panelen föddes. Den slutna strukturen och 5 lager vikt stålplåt vid lederna garanterar strukturell hållbarhet, medan fyllningen gjord på 60 mm tjockt skum tillsammans med specialomslag och förseglingar ger den utmärkta värmeisolerande egenskaper.

Denna paneluppbyggnad lät oss konstruera en perfekt port, vilket gör PRIME till ett uppfinningsrikt teknologiskt genombrott.

Perfekt I VARJE DETALJ

PRIME har en design som fokuserar på elegant och tidlös enkelhet för att bryta med konventionen om ren funktionalitet som dominerat bland garageportar. Vi har designat PRIME med omsorg om varje enskild detalj, eftersom perfektion uppnås i detaljerna.

Nya DESIGNTRENDER

PRIME:s estetik är universell med en känsla av bekvämlighet, högt värde och modern lyx. Det är så PRIME definierar den nya designfilosofin i sin klass.

De viktigaste egenskaperna i PRIME-designen kan sammanfattas som minimalistiska – rena linjer och en syntes av form, som båda speglar modern arkitekturs inställning till estetik.

PRIME:s form blir en del av bakgrunden. Med en perfekt inre konstruktion överraskar segmentporten med sina toppmoderna tekniska lösningar och de många olika ytskikt som döljer de rörliga delarna. Varje detalj har fulländats felfritt för att bekräfta designtidens konceptuella kontinuitet för att bli själva essensen av design.

En SÄKERHETSIKON

PRIME bryter stereotyperna vad gäller säkerhet. Den är inte bara vår vision om en mycket vacker garageport, den speglar också vår omsorg om säkerhet

PRIME:s förhållningssätt till säkerhet och trygghet är: vi har använt teknologi som inte bara skyddar men först av allt hindrar faror. De oräkneliga avancerade säkerhetssystemen i konstruktionens delar och mekanismer skyddar alla användare och gör ditt hem säkert.

Med ett helt integrerat driftssystem så är PRIME en teknisk föregångare där varje detalj visar på att kvalitet och säkerhet är samma sak.

En ny definition av SÄKERHET

De enskilda system som gör en garageport säker är beroende av varandra och interagerar med specifika delar av konstruktionen. Bland systemen ingår bland annat fasta led-täcken, rörliga valstäcken, integrerad fjäderaxeltäcke, axelsidotäcke, fjädertäcke och inre täcken vid panellederna.

Revolutionerande ISOLERAD

Värmeisolering är det som gör att PRIME sticker ut och gör att porten räknas bland de produkter som rekommenderas för energibesparing eller till och med passivhus. PRIME är svaret på den ökande efterfrågan på maximal energibesparing och minskade värmeförluster.

För att uppnå denna prestanda i en garageport krävdes lägsta möjliga värmeöverföringskoefficient.

PRIME drar full nytta av värmeisoleringsegenskaperna hos INNOVO-panelerna och PRIME isoleringssystem för att förhindra värmeförluster vid portens tunnaste punkter.